Friday, December 14, 2012

Tutorial Turban Style.



It was raining heavily outside, and I feel very boring tonight and I think want to type something on my blog. Oh ya? Hehehehe.
     
Assalamualaikum.

     Actually, dah lama dah tak taip menaip ni. Long time tak bukak blog. Entah berhabuk entah tidak. Dah sign in blog, tp taktahu nak tulis apa. Sometimes, idea datang berlambak. Sometimes tidak. Haha maybe one of that laa saya rasa malas sangat nak taip taip ni. Okay oleh sebab ada gigirl comel ni nak sangat tengok video tutorial saya yang kedua. So saya merajin kan lah diri saya malam ni untuk upload and updated blog saya. Ekekeke

    Haa haritu saya dah upload video part I dalam facebook. So, orang komen suruh uploadkan dalam youtube. Haha so saya fikir balik video time tu memang agak melucukan. Sampai saya nengoknya pun nak termuntah darah so lebih baik saya private kan buat sementara waktu dalam youtube. Hehehe.




                                                        Okay this is my video tutorial part I :)


Okay back to the topic! Tutorial kedua saya adalah style turban menggunakan bawal tudung ya.
 
 Peralatan yang di perlukan hanyalah :
1) Inner neck.
2) Jarum peniti

Okay jom lihat tutorial turban saya. Hehehe

video


Okay done! Please do try this at your home yaa. Semoga anda berjaya dan selamat mencuba! Byebye, assalamualaikum :)

Thursday, May 31, 2012

Semua pun boleh.

 Jam 11.27malam. Mood melayang entah  kemana mahu pergi. Sepertinya tiada hala tuju.

Assalamualaikom.

 
   Sesungguhnya tiada apa pun yang mahu ku ceritakan. Cuti kali ini amat membosankan. Berkali kali amat membosankan. Hmm. Orang lain have fun dengan cuti mereka. Aku duduk rumah goyang kaki bukak tv tutup tv hadap lappy meng online kan diri je. Bowinkss gilewrrrrrr.

  Jam menunjukkan tepat pukul 12tengahmalam. Ohya, Selamat datang June! Selamat tinggal May. Dear June, plishhh be naishhhh to me. Urghhhhh. Be naishh be naishh. Inilah kerja aku pabila boring melanda dan dilanda. Mencarut pun boleh.

  1/6/2012 <-- Happy 2months anniversary SG. Terima kasih kepada yang berkenaan. Maaf, aku tiada mood nak berbicara soal ini. Okay terus kepada apa yang aku ingin berkongsi pada bulan baru ini. Apa yang kamu semua hajatkan? Can we share it? Pun boleh.

   Bulan baru, apa yang best? Bulan bertukar bulan kah?
Bulan itu cantik. Bulan itu suci. Bulan itu warna putih. Bulan itu mencerahkan seluruh alam dengan sinarannya. Aku suka bulan. See? Macam muka aku aitee? Heheee wakluuu. Taklah guwauuuuuu jerrrrr :P

    Story pasal bulan mengingatkan aku pada seseorang. Eceh, kawan je pun. Tak lebih. Kawan tetap kawan. My wishlist for new month is? Oh aku aku aku... takda wish pun. So, bye. Assalamualaikom.
                                                           
.img {filter:alpha(opacity=100); -webkit-transition-duration:.5s; -moz-opacity:1.00; opacity:1.00;} img:hover {filter: alpha(opacity=100); opacity:1.00;} .img {filter:alpha(opacity=100); -webkit-transition-duration:.5s; -moz-opacity:1.00; opacity:1.00;} img:hover {filter: alpha(opacity=100); opacity:1.00;} .img:hover {filter:alpha(opacity=60); -moz-opacity:0.6; opacity:0.6;} .img:hover {filter:alpha(opacity=60); -moz-opacity:0.6; opacity:0.6;}